Livrare și plată

Comenzile preluate pe site se executa intre 7 si 10 zile LUCRĂTOARE astfel, în funcție de momentul plasării comenzii și de modalitatea de livrare aleasă comanda dvs va ajunge in minim 10 si maxim 13 zile lucrătoare. Întrucât volumul comenzilor este foarte mare vă rugăm să aveți în vedere plasarea comenzii cât mai din timp pentru a evita întârzieri nedorite!

În funcție de modalitatea de livrare selectată costul transportului diferă astfel:

Plata ramburs (numerar): se va face în momentul primirii produselor comandate. Livrarea produselor se face numai după ce comanda dumneavoastră a fost vadidată și confirmată de către unul din operatorii noștrii. Odată confirmată și validată, comanda dumneavoastră va fi livrată prin Poșta Română costul fiind de 18 RON sau prin Curierat Rapid costul fiind de 25 RON daca nu sunt inregistrati kilometrii suplimentari.  Încasarea banilor în sistem ramburs se va face de angajatul Poștei Române în momentul predării coletului sau de catre angajatul firmei de curierat.

Livrare locală  această modalitate de livrare este disponibilă doar pentru clienții din București coletul fiind livrat într-un punct stabilit telefonic, de comun acord cu clientul nostru. Plata se face cash la ridicarea coletului si se elibereaza clientului o chitanță de plată în numerar.

Transfer bancar / Depunere numerar în contul societății
În momentul în care plasați comanda se alege ca și opțiune de plată Transfer bancar (plata prin OP sau internet banking) sau Depunere numerar în cont. Plata prin transfer bancar sau depunerea în cont se face doar după ce comanda dumneavoastră a fost validată și confirmată telefonic de către unul dintre operatorii noștrii. Costul transportului este de 12 lei prin Poșta Romănă. Expedierea se poate face și prin curier rapid costul fiind de 19 lei. ATENTIE costul transportului prin curier poate fi mai mare dacă până la adresa dvs sunt kilometrii suplimentari caz in care vă vom notifica costul transportului telefonic sau prin e-mail.

Plata se va face în contul: RO14BTRLRONCRT0337643601 deschis la Banca Transilvania.

PerfectKids SRL-D, CUI: 35645913, Reg.Com.:J40/2068/12.02.2016, Adresa: Iuliu Maniu 67, Sector 6 , Bucuresti 

Pentru informații suplimentare vă rugam să ne contactați utilizând metodele descrise în pagina de Contact.

livrare