Termeni și condiții

Această secțiune vă pune la dispoziție Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului perfectkids.ro.

Utilizarea site-ului nostru (însemnând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site precum și orice alte activități conexe) constituie un acord implicit din partea dvs de respectare a Termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Societatea Perfect Kids SRL-D prin persoana desemnată în calitate de Administrator  își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără o notificare prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului perfectkids.ro utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și Administratorul Perfect Kids SRL-D sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. Totodată Utilizatorul este de acord ca soluționarea conflictelor privind Termenii și condițiile de utilizare a site-ului perfectkids.ro să fie rezolvată pe cale amiabilă și numai dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală

Înainte de a achiziționa un produs de pe site-ul nostru vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin citirea tuturor informațiilor puse la dispoziție despre produs. În cazul în care vă sunt necesare informații adiționale vă stăm la dispoziție și ne puteți contacta folosind datele din secțiunea Contact. Raporturile comerciale dintre cumpărător și Perfect Kids SRLD (perfectkids.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris Perfect Kids SRL-D că renunță la cumpărare, fără penalități si fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Pentru produsele achitate cash returnarea se poate face doar in baza chitantei de incasare emisa de societate. EXCEPȚIE de la cele mai sus mentionate o fac produsele care sunt lucrate în baza de comanda la solicitarea expresa a clientului, conform dorintelor acestuia si pentru care societatea nu accepta retur. Seturile personalizate pot fi schimbate/inlocuite doar in cazul unei erori de printare sau a unui defect calitativ de print. 

Administratorul Perfect Kids SRL-D (perfectkids.ro) face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă pot exista unele inadverțente (erori de operare, modificări ale prețului care nu au fost anunțate de producători, etc). ATENȚIE toate pozele de pe site-ul perfectkids.ro au caracter informativ și pot conține accesorii care au fost folosite doar cu rol estetic. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri vă rugăm să ne contactați. Este posibil ca din motive tehnice lumină, poziționare la momentul fotografierii să existe o mică diferență de culoare a produselor față de prezentarea de pe site.

Frauda

În accesarea și utilizarea anumitor secțiuni ale website-ului perfectkids.ro este necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website-ul nostru și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineti este compromisă, trebuie să anunțați imediat Administratorul site-ului. Perfect Kids SRL-D (perfectkids.ro) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Disponibilitatea și accesul serviciului

Administratorul Perfect Kids SRL-D (perfectkids.ro) își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului perfectkids.ro în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Pentru orice nelămuriri cu privire la Termenii și condițiile de utilizare a website-ului nostru ne puteți contacta pe e-mail la office@perfectkids.ro .