TRICOU PERSONALIZAT FRUNZA VERDE MIRE

35,00 lei

Un tricou personalizat special pentru un viitor mire ce poate fi folosit in cadrul unei sedinte foto pentru amintiri frumoase de la casatorie. Daca vrei sa surprinzi un prieten cu un cadou personalizat acest tricou este alegerea perfecta!

ATENTIE: Termenul de realizare pentru seturile de tricouri este intre 7 si 10 zile lucratoare toate detaliile necesare realizarii de vor stabili telefonic sau pe e-mail.Descriere

Un tricou special pentru un viitor mire ce poate fi folosit in cadrul unei sedinte foto pentru amintiri frumoase de la casatorie. Daca vrei sa surprinzi un prieten cu un cadou personalizat acest tricou este alegerea perfecta!

Pentru imprimare se folosesc tricouri din bumbac 100%, in cazul adultilor tricouri speciale de dama sau barbat, cu masuri cuprinse intre S si 3xl la barbati, masurile putand fiind stabilite cu fiecare client in parte si pe baza de masuratori. Imprimarea se face prin termotransfer la o temeratura inalta si este rezistenta la spalare cateva luni.

Fiecare tricou este insotit de reguli de intretinere si curatare pe care clientul trebuie sa le respecte pentru a pastra in cea mai buna forma tricourile imprimate. Dimensiunea aproximativă a printului este cât un A4.

 

Informații suplimentare

Mărime Bărbat

S, M, L, XL, 2XL

This entry was posted in .

Lasă un răspuns