!FUSTĂ CRĂCIUN TUTU ELF

50,00 lei80,00 lei

Un tutu delicios cu care fetița ta va străluci în lumina sărbătorilor!Descriere

Fustița de Crăciun din tulle este un element vestimentar fermecător, perfect pentru a aduce o notă magică și festivă în garderoba ta de sărbători. Această fustiță adorabilă este creată din straturi de tulle moale și plin de volum, disponibile în culori specifice sărbătorii noastre preferate. Cu o croială delicată, această fustiță conferă un aer de basm și eleganță oricărei ținute de Crăciun.

Indiferent dacă este purtată la petreceri tematice de Crăciun, serbări școlare sau chiar ca parte din costumul de Crăciuniță sau Elfe, fustița de Crăciun adaugă un plus de farmec și veselie. Talia elastică se potrivește comod și ușor oricărei mărimi, asigurând confort pe tot parcursul zilei.

Fustița este confecționată la comandă, în funcție de măsurătorile specificate (talie-lungime) și preferințele privind culorile utilizate.

După ce comanda este plasată, te vom contacta pentru a obține detaliile necesare pentru a ne asigura că fustița de Crăciun va fi perfectă pentru a străluci în lumina sărbătorilor.

Informații suplimentare

Mărime Tutu

0-3 ani, 4-8 ani, 9-12 ani, Adult

This entry was posted in .

Lasă un răspuns