!SET TRICOURI PERSONALIZATE BABY MOUSE 2AD+1COP

100,00 lei105,00 lei

Set personalizat de tricouri ce contine 2 tricouri adult si unul de copil/ sau body, avand posibilitatea de a adauga tricouri suplimentare in functie de necesitatea dvs. Pretul specificat este pentru setul de 2+1 tricouri.

ATENTIE: Termenul de realizare pentru seturile de tricouri esre intre 7 si 10 zile lucratoare toate detaliile necesare realizarii de vor stabili telefonic sau pe e-mail.

 Descriere

Un set aniversar deosebit personalizat conform modelului din imagine. Mesajele imprimate pe tricouri se pot modifica conform dorintelor dvs precum si cifra sau personajul dupa caz. Setul poate fi facut atat pentru baietel cat si pentru fetita in functie de permisivitatea modelului si de dorintele dvs. În timpul fazei de design se pot stabili detalii suplimentare. Dimensiunea aproximativă a printului este cât un A4.

Pentru imprimare se folosesc body sau tricouri din bumbac 100%, in cazul adultilor tricouri speciale de dama sau barbat cu masuri cuprinse de la XS la 3XL, masurie fiind stabilite cu fiecare client in parte pe baza de masuratori. Imprimarea se face prin termotransfer la o temeratura inalta si este rezistenta la spalare cateva luni.

Fiecare set vine insotit de reguli de intretinere si curatare pe care clientul trebuie sa le respecte pentru a pastra in cea mai buna forma tricourile imprimate.

Informații suplimentare

Mărime Copil

0-3 luni (56-62 cm), 3 luni (62-76 cm), 6 luni (68-73 cm), 9 luni (74-79 cm), 12 luni (80-85 cm), 18 luni (86-92 cm), 1/2 ani, 3/4 ani, 5/6 ani, 7-8 ani, 9/10 ani, 11/12 ani

Mărime Damă

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Mărime Bărbat

S, M, L, XL, 2XL

Bluza maneca lunga copil?

Da, Nu

This entry was posted in .

3 comments

 1. Iacob ana rebeca says:

  Vreau 2 tricouri mama tata si bebe pe fata o chiamă Sarah Rebeca ,sa fie si cu numele ei va rog,la tata 72 kgmărimea m la mama 70 kgm si fata are 13 kg de obicei ii dau haine de 2 anișori

  • Ionela Costea says:

   Buna ziua ne-ati trimis de 2 ori o comanda cu un numar de telefon incorect intrucat nu va putem contacta comanda nu se proceseaza. De asemenea v-am trimis si e-mail pe adresa lasata de dvs. Va rog sa ne contactati telefonic sau pe mail la office@perfectkids.eo pentru a ne transmite un numar de telefon corect!

 2. Crăciun cristina says:

  Bună seara. As dori un set de tricouri pentru familia,, motatei,,. Unul pentru tata xl, unul pt mama xl, unul pt montata de 1 an și doua săptămâni, unul pt fratele,, motatei,, de 6 ani un 134 mărime.,unul.pt nanutu, unul pt nanuta și unul pt nanuta mica. Are 11 ani. 0743233233 Crăciun cristina

Lasă un răspuns