!SET TRICOURI PERSONALIZATE BOTEZROZ 2AD 1 COPIL

90,00 lei

Set personalizat de tricouri ce contine 2 tricouri adult si unul de copil/ sau body, avand posibilitatea de a adauga tricouri suplimentare in functie de necesitatea dvs. Pretul specificat este pentru setul de 2+1 tricouri.

ATENTIE: Termenul de realizare pentru seturile de tricouri esre intre 7 si 10 zile lucratoare toate detaliile necesare realizarii de vor stabili telefonic sau pe e-mail.

 

Golește

Descriere

Daca te pregatesti pentru a participa la un botez si vrei sa surpinzi proaspetii parinti cu un cadou inedit acest set este cu siguranta o alegere minunata.Un set deosebit personalizat conform modelului din imagine. Mesajele imprimate pe tricouri se pot modifica conform dorintelor dvs. Dimensiunea aproximativă a printului este cât un A4.

Pentru imprimare se folosesc body sau tricouri din bumbac 100%, in cazul adultilor tricouri speciale de dama sau barbat cu masuri cuprinse de la XS la 3XL, masurie fiind stabilite cu fiecare client in parte pe baza de masuratori. Imprimarea se face prin termotransfer la o temeratura inalta si este rezistenta la spalare cateva luni.

Fiecare set vine insotit de reguli de intretinere si curatare pe care clientul trebuie sa le respecte pentru a pastra in cea mai buna forma tricourile imprimate.

Informații suplimentare

MASURA DAMA

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

MASURA BARBAT

S, M, L, XL, 2XL, 3XL

MASURA COPIL

0-3L(56-62CM), 3-6L(62-68CM), 6-9L(68-74CM), 9-12L(74-80cm)

This entry was posted in .

Lasă un răspuns