!SET TRICOURI PERSONALIZATE PASTE (2AD+1COPIL)

90,00 lei

Set personalizat de tricouri ce contine 2 tricouri adult si unul de copil/ sau body, avand posibilitatea de a adauga tricouri suplimentare in functie de necesitatea dvs. Pretul specificat este pentru setul de 2+1 tricouri.

ATENTIE: Termenul de realizare pentru seturile de tricouri esre intre 7 si 10 zile lucratoare toate detaliile necesare realizarii de vor stabili telefonic sau pe e-mail.

Cod Produs: EASTER1 Categorii: ,

Descriere

Un set deosebit de Paste personalizat conform modelului din imagine. Mesajele imprimate pe tricouri se pot modifica conform dorintelor dvs precum si personajul dupa caz. Setul poate fi facut atat pentru baietel cat si pentru fetita in functie de permisivitatea modelului si de dorintele dvs. În timpul fazei de design se pot stabili detalii suplimentare. Dimensiunea aproximativă a printului este cât un A4.

Pentru imprimare se folosesc body sau tricouri din bumbac 100%, in cazul adultilor tricouri speciale de dama sau barbat cu masuri cuprinse de la XS la 3XL, masurie fiind stabilite cu fiecare client in parte pe baza de masuratori. Imprimarea se face prin termotransfer la o temeratura inalta si este rezistenta la spalare cateva luni.

Fiecare set vine insotit de reguli de intretinere si curatare pe care clientul trebuie sa le respecte pentru a pastra in cea mai buna forma tricourile imprimate.

This entry was posted in .

One comment

  1. Cristina says:

    Buna ziua, as vrea sa comand un set de tricouri… dar cum se pot stabili detaliile cu privire la print..in sensul ca pe cele care as vrea sa le comand, scrie al doilea paste, iar eu imi doresc sa scrie primul paste in 3 si normal ca numele fetitei sa fie scris pe el, si undeva in dreapta jos, sa scrie Nasii.
    Astept raspunsul dvs.
    Multumesc!

Lasă un răspuns